Mypetz samarbetar med Terapitass som erbjuder tjänster till dig och din hund.
 

VÅRA TJÄNSTER
Terapitass jobbar som beteendecoach och kan hjälpa dig som upplevt ett problembeteende hos din hund eller känner att du vill ha en lydigare hund i vardagen. 

Nedan finner ni de vanligaste tjänsterna hundägare behöver hjälp med. Tveka inte att höra av er om det är något annat vi inte nämnt som ni vill ha hjälp med.


Ni kan läsa mer om oss här:


Hundtjänster

Hundmöten
Har ni svårt med hundmöten och känner att promenaderna är mer jobbiga än mysiga tillsammans med din hund? Tveka in att ta kontakt med oss så hjälper vi er, att promenera med sin hund ska vara rogivande och roligt för er tillsammans.

Hundproblem
Skäller er hund på dörren när det ringer på? Är den osäker och rädd för främlingar? Har ni svårt att lämna den hemma ensam?
Oavsett vad för problem ni finner er är jobbigt i just er vardag så finns vi här för att hjälpa er.

Hundaktiviteter
Känner ni att ni behöver komma igång med aktivering av din hund och svårt att hitta något som passar just er? Alla hundraser har olika förutsättningar och olika behov därför hjälper vi er att skräddarsy aktiviteter till just dig och din hund.

Vardagslydnad
Alla önskar vi en hund som fungerar till vardags i alla olika miljöer. Vi hjälper er med allt från inkallning, gå fint i kóppel, kontaktövningar, miljöträning och mycket mer.

Priser
1 h -  200 kr inkl moms/h
3 h -  450 kr inkl moms/h

* Vi erbjuder ett kostnadsfritt första möte/telefonsamtal med er där ni får presentera vad ni behöver hjälp med.


Kontakt
linda@terapitass.se
070 211 73 00